Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Інформація для працівників психологічної служби з перспективного плану Центру практичної психологїі, соціальної роботи та здорового способу життя КВНЗ "ХАНО" у 2019 році

Методичні заходи з перспективного плану ЦПП,СР та ЗСЖ у 2019 році

Фахівців Центру практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя запрошують до участі у наступних методичних заходах:

Майстерні

  • 1. Майстерня «Підвищення якості консультативного напряму діяльності практичного психолога закладу загальної середньої освіти» (Гребенюк Н.О.);
  • 2. Школа-майстерня молодого фахівця психологічної служби (Замазій Ю.О.)
  • 3. Школа-майстерня педагога з предмету «Основи здоров’я» (Берзіня О.О.);
  • 4. Школа-майстерня за програмою виховних заходів із питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» за темою «Торгівля людьми в Україні: витоки та сучасний стан проблеми» (Носенко В.В.).
  • 5. Майстерня практичного психолога закладу дошкільної освіти «Використання арт-методів за напрямами практичної діяльності» (Разводова Т.О.)

Тимчасовий творчий колектив

  • 1. Тимчасовий творчий колектив «Базові навички медіатора служби порозуміння закладу освіти. Ефективне вирішення конфліктів мирним шляхом» (Разводова Т.О.)

Методичний кластер

  • 1. Методичний кластер для методистів (заступників директорів) «Організація освітнього процесу в умовах інтеграції предмету «Основи здоров’я» з іншими предметами та проектами» (Берзіня О.О.)

За підсумками участі у методичних заходах центру за умови сумлінності (відвідування та реєстрація на всіх заходах в межах обраної майстерні)та відповідного засвоєння матеріалу, належних вмінь та навичок учасникам надаватимуться сертифікати на відповідну кількість годин.

Кiлькiсть переглядiв: 331

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.